Werkkleding voor vakmensen

Ben je werkzaam in de Grond-, Weg-, Waterbouw, installatiebranche, bouw of industrie? De beste werkkleding vind je bij Workwear in Style. Wij bieden een compleet assortiment aan bedrijfskleding voor verschillende sectoren inclusief veiligheidsschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen.

Werkkleding: Veilig en Functioneel

Op zoek naar hoogwaardige werkkleding met een perfecte pasvorm? Ons gehele assortiment aan werkkleding, veiligheidsschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen kenmerkt zich door kwaliteit, functionaliteit, duurzaamheid en design. De collectie is samengesteld voor ieder specialisme.

Werkkleding die je veilig houdt

Elk beroep vraagt om specifieke producten. Welk werk jouw medewerkers ook uitvoeren, kleding mag niet belemmeren. Ons assortiment biedt alles voor elke organisatie.

Reken op een bewezen staat van dienst op het vlak van kwaliteit, functionaliteit, duurzaamheid en comfort. Door het uitgebreide gamma én kleurenpallet vind je snel en eenvoudig de werkoutfit die past bij jouw specifieke werksituatie en bedrijfskleuren. Want net zoals jouw werk helemaal voldoet aan de wensen van jouw klanten, voldoet het assortiment van Workwear in Style perfect aan jouw verwachtingen.

We streven er voortdurend naar om werkkleding te aan te bieden die voldoet aan jouw behoeften en je de hele dag door helpen bij je werkzaamheden. Ben je op zoek naar werkkleding met stretch? Moet het je beschermen tegen vlamboog of elektriciteit? Werk je veel buiten in wisselende weersomstandigheden? Heb je behoefte aan kniebescherming? Moet je voor jouw werk goed zichtbaar zijn, bijvoorbeeld in de wegenbouw? Onze adviseurs geven jou passend advies!

Breed assortiment

Workwear in Style biedt een breed assortiment met een gebalanceerde mix van merken. Binnen ons assortiment vullen  producten elkaar aan of zijn juist onderling vervangbaar.

Bij de samenstelling van ons assortiment staat duurzaamheid centraal. Wij werken alleen met kledingmerken die groen denken, werken en uitstralen.

Denim

Jeans please! Niet alleen in de vrije tijd, maar ook op het werk blijft een jeans de favoriet van heel veel professionals. Een vrijetijdsjeans biedt echter niet altijd een antwoord op de uitdagingen van de werkvloer. En daar maakt een werkjeans als bedrijfskleding het verschil!

Dassy Workwear

Fristads

Hydrowear Multinorm

Hydrowear High Visibility

Werkkleding, ook custom made

Ben je op zoek naar werkkleding en heb je specifieke wensen? Maak dan gebruik van ons Custom Made Concept. Wij geven je passend advies die naadloos aansluit op jouw huisstijl. Wij denken met je mee over wat het beste past binnen jouw bedrijf, waarbij we kwaliteit en functionaliteit niet uit het oog verliezen. Tevens kunnen we alle bedrijfskleding voorzien van een borduurwerk of een bedrukking.

Plan een afspraak met een van onze adviseurs. Kom langs in onze showroom en laat je informeren over alle mogelijkheden rondom een nieuwe outfit.

bedrijfskleding bouw

Waarom bedrijfskleding kopen bij Workwear in Style?

Functionaliteit

Werkkleding moet functioneel zijn. Daarom is alle kleding uit ons assortiment vakkundig ontworpen en getest. Kleding die goed zit is niet alleen comfortabeler en praktischer, maar ook veiliger.

Design

Functionele kleding dat er ook goed uitziet? Dat is een extra troef van onze werkkleding! Onze merken combineren een tijdloos design met vernieuwende elementen. Alle collecties worden ook zo opgebouwd dat je snel en eenvoudig de juiste kledingcombinatie kan vinden, volledig in functie van de bedrijfskleuren.

Persoonlijke Bestelomgeving

Van jas tot veiligheidsschoen, alles is online te bestellen via ons bestelsysteem. Wij richten een bestelomgeving in voor jouw organisatie. Geheel conform de huisstijl en alleen met kleding uit het samengestelde kledingpakket.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op en bespreek wat we voor jou kunnen betekenen. Eén van onze adviseurs zal je informeren over de mogelijkheden.

Bel met 085 – 822 47 41 of vul onderstaand contactformulier in.

Contact via Workwear

Spreek direct met een adviseur