Werkkleding voor vakmensen

Ben je werkzaam in transport of logistiek? De beste werkkleding vind je bij WorkWear in Style. Wij bieden een compleet assortiment aan bedrijfskleding, aangevuld met veiligheidsschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen.

Werkschoenen; veilig én comfortabel!

Werkschoenen zijn de basis om veilig en comfortabel te werken. Juiste werkschoenen beschermen tegen gevaren op de werkvloer en voorkomen vermoeidheid en blessures. Om de veiligheid van de drager te garanderen zijn er aan veiligheidsschoenen diverse veiligheidsnormeringen gesteld. S1, S2 of S3 nodig? Voor elke werksituatie kunnen wij jou voorzien van advies op maat wat betreft de best passende en veiligste werkschoenen voor onder jouw werkkleding.

Werk jij of werkt jouw personeel op gladde oppervlakken, hebben ze te maken met kou, hete lucht of elektriciteit? Zorg dan altijd voor een goede bescherming! Wij zijn leverancier van verschillende A-merken. Voor alle beroepen hebben wij de juiste schoen! Van veiligheidsschoen en veiligheidslaars tot werkschoen en uniformschoen, er zit voor iedereen een geschikte schoen tussen!

Fristads Skarup

Dassy Logix

Werkkleding, ook custom made

Ben je op zoek naar werkkleding en heb je specifieke wensen? Maak dan gebruik van ons Custom Made Concept. Wij geven je passend advies die naadloos aansluit op jouw huisstijl. Wij denken met je mee over wat het beste past binnen jouw bedrijf, waarbij we kwaliteit en functionaliteit niet uit het oog verliezen. Tevens kunnen we alle bedrijfskleding voorzien van een borduurwerk of een bedrukking.

Plan een afspraak met een van onze adviseurs. Kom langs in onze showroom en laat je informeren over alle mogelijkheden rondom een nieuwe outfit.

bedrijfskleding bouw

Waarom bedrijfskleding kopen bij Workwear in Style?

Comfort

Voor de werkzaamheden in een magazijn is het belangrijk dat uw medewerkers zowel comfortabele als functionele kleding dragen. Vraag onze deskundige adviseurs op het gebied van magazijn kleding om hulp en vind binnen no-time de meest comfortabele werkkleding voor zowel heren als dames.

Uitstraling

Zorg voor een professionele uitstraling met kwalitatieve werkkleding in uw huisstijl. De bedrijfskleding voor uw magazijnmedewerkers is beschikbaar in verschillende kleuren, maten en pasvormen. Van ontwerp tot het bedrukken of borduren, wij regelen het voor u.

Bescherming

Veiligheid van uw medewerkers is topprioriteit. Optimale bescherming door sterke werkkleding en kwalitatieve PBM’s voor uw magazijnpersoneel. Bij elke temperatuur de juiste werkkleding: slijtvast, comfortabel en functioneel.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op en bespreek wat we voor jou kunnen betekenen. Eén van onze adviseurs zal je informeren over de mogelijkheden.

Bel met 085 – 822 47 41 of vul onderstaand contactformulier in.

Contact via Workwear

Spreek direct met een adviseur