Zorgkleding

Op zoek naar dienstkleding voor de zorg?

Zorginstelling, ziekenhuis, tandarts of dierenkliniek. Arts of verpleger. Wij weten als geen ander hoe belangrijk dienstkleding is binnen de zorg. In de zorgsector is het van groot belang dat je er zowel professioneel als herkenbaar uitziet. Er worden strenge eisen gesteld aan werkkleding. Al onze kleding voldoet aan de hygiënevoorschriften en kenmerkt zich door een hoog draagcomfort. Ons assortiment bestaat uit een standaard collectie welke uit voorraad leverbaar is. Ook kunnen wij dienstkleding geheel voor u op maat maken.

Beroepskleding voor de zorg

Stockcollectie professionele zorgkleding:

Onze stockcollectie bestaat uit modieuze dienstkleding voor de gehele zorgsector. Workwear in Style werkt alleen met gespecialiseerde merken die in het ontwerp en in de productie van de dienstkleding voor de zorg rekening houden met alle vereisten. De stockcollectie is samengesteld voor ieder specialisme:

  • Trendcollectie: modieuze dienstkleding voor tandartsen, verzorgenden, verpleegkundigen, wellness, schoonheidsspecialistes, pedicures, etc.
  • Casual collectie: dienstkleding uitermate geschikt voor ouderenzorg, restauratieve en ondersteunende diensten.
  • Feel Free collectie: polohessen en pantalons met een sportieve uitstraling.
  • Basics collectie: basiscollectie dienstkleding voor de medische sector.
  • ZorgTotaal: projectmatige conceptlijnen voor ziekenhuizen en zorginstellingen.

Stockcollectie “De Berkel”

Stockcollectie “Dutra”

Greiff Care

Creëer je eigen kledingpakket

Ben je op zoek naar exclusieve zorgkleding die perfect is afgestemd op het DNA en de huisstijl van jouw zorginstelling of praktijk? Creëer deze dan samen met ons door middel van het Custom Made Concept. Het is al mogelijk om jouw eigen dienstkleding te ontwikkelen bij een gering aantal. Laat je verrassen door de mogelijkheden van ons eigen merk Xanti®. Een merk dat is ontwikkeld met behulp van professionals uit het werkveld.

Aan de hand van een kennismaking brengen wij jouw wensen in kaart. Tijdens een tweede afspraak presenteren wij de ontwerpen. Het DNA van jouw bedrijf vertalen wij in iedere vezel van de kleding, ieder boortje en naadje kan in ons atelier gefinetuned worden.

dienstkleding zorg

Waarom bedrijfskleding kopen bij Workwear in Style?

Dé juiste pasvorm

Binnen de zorg wordt vaak veel van het personeel gevraagd. Het zorgpersoneel loopt kilometers per dag en heeft vaak werkzaamheden die zowel mentaal als fysiek veel vragen. Kleding mag hier absoluut geen belemmering in zijn. De juiste pasvorm zorgt voor bewegingsvrijheid waardoor zorg professionals hun werkzaamheden zo goed mogelijk kunnen uitvoeren.

Dé juiste uitstraling

Workwear in Style kijkt verder dan alleen de pasvorm. Kleding voorziet in het uitdragen van de juiste uitstraling. Het helpt bij de geruststelling van de cliënt. Samen stellen wij de juiste outfit samen die aansluit bij de huisstijl en kernwaarden van de organisatie.

Zorgkleding kan Custom Made worden geproduceerd, ook bij kleine aantallen. Neem voor meer informatie contact op of bezoek onze showroom.

Hygiënevoorschriften

Kleding in de zorg dient te voldoen aan de WIP-richtlijnen. Deze richtlijnen zijn ontwikkeld ter infectiepreventie in alle facetten van de zorg. De meeste van de WIP-richtlijnen zijn onderverdeeld naar type zorginstelling. Maak gebruik van onze kennis en laat ons meedenken over de mogelijkheden. Al onze zorgkleding is standaard op 60 graden wasbaar en kun je zonder problemen industrieel laten wassen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op en laat je informeren over de mogelijkheden. Onze adviseurs staan voor je klaar.  Maak snel een afspraak!

Bel met 085 – 822 47 41 of vul onderstaand contactformulier in.

Contact via Zorg en Dentaal

Spreek direct met een adviseur