Partners

Het verlenen van een hoogwaardige service begint bij het vinden van de juiste partners. Hoe ambitieus we ook zijn, wij kunnen niet alles alleen. Daarom hebben wij partners om ons heen verzameld met ieder een eigen expertise. Puur om jou van de beste service te kunnen voorzien.

Henry Schein

Henry Schein, Inc. is een bedrijf dat oplossingen biedt voor professionals in de gezondheidszorg, gedreven door een netwerk van mensen en technologie. Met meer dan 19.000 Team Schein-leden wereldwijd, bedient het bedrijf meer dan 1 miljoen klanten wereldwijd door meer dan 300 gewaardeerde oplossingen aan te bieden die helpen bij het verbeteren van operationeel succes en klinische resultaten. Hun zakelijke, klinische, technologie- en supply chain-oplossingen helpen tandartsen en artsen op kantoor om efficiënter te werken, zodat ze op een effectievere manier kwaliteitszorg kunnen bieden. Deze oplossingen ondersteunen ook tandtechnische laboratoria, overheidsklinieken en instellingen voor gezondheidszorg, evenals andere alternatieve zorglocaties.

Henry Schein opereert via een gecentraliseerd en geautomatiseerd distributienetwerk, met een selectie van meer dan 120.000 merkproducten en Henry Schein huismerkproducten op voorraad. Evenals meer dan 180.000 aanvullende producten die beschikbaar zijn als speciale bestelling.

Best Dental Support

Het tandheelkundige landschap verandert zeer snel, dat merk jij waarschijnlijk ook. Best Dental support zorgt ervoor dat jij je, als mondzorgspecialist, volledig op de primaire taken kunt richten. Het verlenen van optimale zorg aan alle patiënten. Best Dental Support helpt met een unieke dienstverlening, met kennisdeling, advies & diensten en marketing, toegespitst op de situatie van jouw organisatie.

Best Dental support ontzorgt de tandartspraktijk optimaal. Dankzij jarenlange expertise gebundeld met een netwerk van professionele partners maakt hen een volwaardig gesprekspartner om jou bij alle facetten van de praktijk verder te helpen. Hierdoor kan jij je blijven focussen op tandheelkunde.

Willen jij ook ontzorgt worden? Het team staat klaar!

Benieuwd naar wat wij je kunnen bieden?

Het gehele proces begint met een goed gesprek onder het genot van een verse kop koffie. Neem contact met ons en laat je adviseren door één van onze experts. Bel met 085 – 822 47 41 of vul onderstaand contactformulier in.

Contact via Partners

Spreek direct met een adviseur