Custom Made

Ben je op zoek naar een uitstraling die aansluit bij de huisstijl en kernwaarden van de organisatie? Bij Workwear in Style weten wij als geen ander wat bedrijfskleding betekent voor een dienstverlening. Bedrijfskleding fungeert als het visitekaartje van de organisatie. Met onze custom made service ontwikkelen wij samen met jouw een unieke stijl.

Hoe werkt Custom Made by Workwear in Style?

Onze service is persoonlijk en er op gericht om al jouw wensen en eisen te vertalen naar een unieke uitstraling. Bij de keuze voor custom made kleding is het belangrijk om eerlijk advies te krijgen. Ga aan tafel met één van onze adviseurs om te bespreken wat er mogelijk is. Creëer als organisatie zelf een eigen unieke lijn en speel met details om je huisstijl terug te laten komen in de kleding.

1

Inventarisatie

Allereerst gaat één van onze adviseurs met jou aan tafel om de verwachtingen in kaart te brengen. De kennismaking kan plaatsvinden bij jou op locatie of in onze showroom te Nieuw Vennep. We bespreken jouw wensen om vervolgens een advies uit te brengen op het gebied van stoffen, kleuren en details. Hebben we beide een goed gevoel? Dan gaan we over tot het creëren van een daadwerkelijk concept.

2

Creatie

Ons designteam gaat aan de slag om een ontwerp te maken voor de gehele kledinglijn. Deze ontwerpen zullen samen met jou tot in de perfectie worden geschetst. Wanneer deze creaties naar volle tevredenheid zijn ontworpen en de offerte geaccordeerd is, produceren wij een sample ter goedkeuring. Dit is het moment waarop de laatste aanpassingen kunnen worden gedaan alvorens de productie start. De volledige productie start pas bij 100% tevredenheid.

3

Productie

Tevreden met het sample? Dan gaan we van start met een passessie. Deze passessie kan plaats vinden op locatie of in onze showroom. Zijn de aantallen en maten bekend? Dan zetten wij alles in gang en wordt de productie gestart. De grondstoffen worden ingekocht en wij reserveren productiecapaciteit bij één van onze fabrieken.

4

Finishing touch

Als eventuele finishing touch zal de kleding in onze boorduur- of bedrukstudio worden voorzien van een logo of naam. Op deze manier kan er een extra dimensie worden gegeven aan de kleding en is het herkenbaar voor cliënten en patiënten. Onze collega’s maken gebruik van professionele machines om de juiste kwaliteit te waarborgen.

5

Levering

Zodra de productie gereed is, ondergaat deze eerst een strenge kwaliteitscontrole. Wij maken waar wat we hebben afgesproken en daarom doen we altijd deze extra check. Na goedkeuring worden alle items met de grootste zorg verpakt en geleverd.

Voor de levering van bedrijfskleding bestaat de mogelijkheid om met gesorteerde pakketten te werken.

6

Evaluatie

Onze samenwerking stopt niet na uitlevering. Wij leveren namelijk producten die een langere tijd mee gaan. Daarom vinden wij het belangrijk om het contact in stand te houden. Na de uitlevering organiseren wij altijd een evaluatiegesprek. Tijdens dit gesprek analyseren wij samen met jou het gehele proces. Daarnaast onderhouden wij het contact om te zorgen dat we eventuele nabestellingen snel voor jou kunnen regelen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Maak snel een afspraak! Bel met 085 – 822 47 41 of vul onderstaand contactformulier in.

Contact via Custom Made

Spreek direct met een adviseur