Horecakleding

Op zoek naar bedrijfskleding binnen de horeca?

Op zoek naar werkkleding voor een restaurant, bar, hotel of in de keuken? Workwear in Style biedt een ruim assortiment voor ieder segment. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid aan om zelf een outfit te ontwikkelen met onze Custom Made service.

Bedrijfskleding voor de horeca

Horecakleding

Werkkleding in de horeca heeft de afgelopen jaren een grote metamorfose ondergaan. Het hedendaags modebeeld is in no-time trendy en hip geworden. Denim overhemden, lederen schorten en chino’s zijn inmiddels niet meer weg te denken. Ons assortiment aan personeelskleding voor horeca van gerenommeerde merken sluit hier perfect op aan.

Horecakleding van Workwear in Style zorgt ervoor dat medewerkers zelfverzekerd en herkenbaar zijn.

Al onze beroepskleding voor de horeca voldoet aan de hoogste kwaliteit en hebben comfortabele pasvormen. Ons uitgebreide assortiment van modieuze horecakleding bestaat o.a. uit: sloven, blouses, overhemden, colberts, blazers, pantalons, denim artikelen, koksbuizen en koksbroeken en kokskleding.

personeelskleding horeca

Chaud Devant

Greiff Gastro

Horecakleding, ook custom made!

Workwear in Style denkt mee met het concept voor de brand van jouw bedrijf. Ben je op zoek naar unieke horecakleding die perfect is afgestemd op het DNA van jouw bedrijf? Creëer deze dan samen met ons door middel van het Custom Made Concept. Ga aan tafel met één van onze adviseurs en laat je inspireren en verassen door de mogelijkheden.

Aan de hand van een kennismaking brengen wij jullie wensen voor een kledingpakket in kaart. Tijdens een tweede afspraak presenteren wij de gemaakte ontwerpen. Het DNA van jouw bedrijf vertalen wij in iedere vezel van de kleding, ieder boortje en naadje kan in ons atelier gefinetuned worden.

personeelskleding horeca

Waarom bedrijfskleding kopen bij Workwear in Style?

Dé juiste uitstraling

Workwear in Style kijkt verder dan alleen de pasvorm. Kleding voorziet in het uitdragen van de juiste uitstraling. Het helpt bij de herkenbaarheid van jouw brand. Samen stellen wij de juiste outfit samen die aansluit bij de huisstijl en kernwaarden van de organisatie.

Horecakleding kan Custom Made worden geproduceerd, ook bij kleine aantallen.

Warehousing

In sommige gevallen is het lastig om zelf een voorraad aan te leggen. Wij helpen je hierbij. Het is namelijk mogelijk om een voorraad van de door jou ontwikkelde outfit aan te leggen in ons magazijn. Hierdoor ben je er zeker van dat je nooit misgrijpt. Workwear in Style verzorgt vervolgens de levering, eventueel met persoonsgeboden pakketten.

Persoonlijke Bestelomgeving

Meerdere vestigingen of nabestellen? Via ons online bestelsysteem bestel je snel en efficiënt. Wij richten een bedrijfsspecifieke bestelomgeving in. Deze omgeving wordt ingericht met het specifieke kledingpakket.

Ervaar bestelgemak en houd eenvoudig overzicht.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op en daag ons uit om jou te helpen met je eigen unieke kledingpakket. Eén van onze adviseurs gaat met jou om de tafel om de wensen in kaart te brengen. Plan een afspraak en laat je verassen door de vele mogelijkheden.

Bel met 085 – 822 47 41 of vul onderstaand contactformulier in.

Contact via Food en Horeca

Spreek direct met een adviseur