Bedrijfskleding

Workwear in Style biedt een ruim assortiment aan professionele beroepskleding voor verschillende sectoren. Naast een uitgebreid standaard assortiment bieden wij een Custom Made service; wat inhoudt dat wij vrijwel al jouw wensen in de beroepskleding kunnen verwerken.

Bedrijfskleding van Workwear in Style

Jouw wensen staan centraal. Onze werkwijze kenmerkt zich door drie pijlers. Enthousiasme, kennis en de juiste inzet. Hiermee helpen wij veel partners aan passende beroepskleding. Workwear in Style adviseert op een persoonlijke manier, want geen organisatie is hetzelfde. Wij maken graag een afspraak om jou organisatie te leren kennen. Vervolgens vertalen wij de specifieke wensen naar een passend voorstel die voldoet aan alle richtlijnen.

Ons aanbod bestaat uit een standaard assortiment en Custom Made kleding

Het is altijd belangrijk om een eerlijk advies te krijgen. Ga aan tafel met één van onze adviseurs om te bespreken wat de mogelijkheden zijn, en vooral: wat de beste mogelijkheden zijn voor jou. Het zou zomaar kunnen dat ons standaard assortiment al volledig voldoet aan jouw eisen.

Tijdens een eerste contactmoment plannen we een afspraak. Dat kan bij jou op locatie of je komt bij ons langs in de showroom. Wij willen namelijk een goed beeld krijgen van de werksfeer, huisstijl en kernwaarden van jouw organisatie.

Eén van onze adviseurs bespreekt jouw wensen, brengt deze in kaart en bespreekt met jou de mogelijkheden in stoffen en kleuren. Wil je de bedrijfskleuren liever subtiel terug laten komen? Dat kan door te spelen met o.a. de garen, boorden en knopen.

Custom Made

Mocht je op maat gemaakte beroepskleding willen, dan is onze Custom Made service de beste optie. Onze werkwijze bestaat uit een aantal stappen, waarbij 100% klanttevredenheid de norm is.

Services

Het aanbod van professionele beroepskleding is niet compleet zonder een uitgebreide service. Wij doen nét dat kleine beetje extra om jou nog meer te ontzorgen. Zo kan je bij ons terrecht voor borduringen, bedrukkingen of een volledige wasservice.

Kwaliteit

Bedrijfskleding moet tegen een stootje kunnen. Workwear in Style biedt gerenommeerde merken die kwaliteit garanderen.

Modern en vooruitstrevend

Workwear in Style heet niet voor niets in Style. Wij brengen beroepskleding naar een hoger niveau.

Standaard assortiment

Een zéér uitgebreid standaard assortiment maar ook in kleine aantallen op maat. Wij doen niet moeilijk en we gaan niet op de kleintjes letten.

Custom Made

Het DNA van jouw bedrijf vertalen wij in iedere vezel van de kleding, ieder boortje en naatje kan in ons atelier gefinetuned worden.

Online bestelsysteem

Efficiënt werken door nabestellingen online te doen in jouw eigen bedrijfsomgeving, volledig in het DNA van jouw bedrijf. Alles is mogelijk.

Synergie

1+1 = 3 als je samenwerkt. Jouw organisatie kennis in combinatie met één van onze professionele adviseurs. Dat brengt bedrijfskleding naar een nieuw level!

Benieuwd naar wat wij je kunnen bieden?

Het gehele proces begint met een goed gesprek onder het genot van een verse kop koffie. Neem contact met ons en laat u adviseren door één van onze experts. Bel met 085 – 822 47 41 of vul onderstaand contactformulier in.

Contact via Bedrijfskleding

Spreek direct met een adviseur