Services

Het aanbod van professionele beroepskleding is niet compleet zonder een uitgebreide service. Wij doen nét dat kleine beetje extra om jou nog meer te ontzorgen.

Custom Made

Ben je op zoek naar een uitstraling die aansluit bij de huisstijl en kernwaarden van de organisatie? Bij Workwear in Style weten wij als geen ander wat bedrijfskleding betekent voor jouw werkzaamheden. Bedrijfskleding fungeert als het visitekaartje van de organisatie. Met onze custom made service ontwikkelen wij samen met jou een unieke stijl.

Borduren

Bedrijfskleding voorzien van een naam of bedrijfslogo geeft het kledingstuk een extra uitstraling. Binnen Workwear in Style kunnen wij vrijwel alle kleding voorzien van borduring. Wij werken met professionele machines om de logo’s of naam op een vakkundige manier aan te brengen.

Bedrukken

De juiste bedrukking zorgt voor een professionele uitstraling. Wij beschikken over alle faciliteiten om de kleding in ons eigen pand te bedrukken. Onze productiehal beschikt over de modernste apparatuur waardoor kwaliteit en wasbestendigheid is gegarandeerd.

Vermaken

Kleding hoort passend te zijn. Goed passende kleding vergroot het werkplezier en werkgemak. Om te zorgen dat jij altijd in kleding loopt welke de juiste pasvorm heeft, kan kleding naar wens vermaakt worden.

Kleding Management Systeem

Meerdere vestigingen of nabestellen? Via ons online bestelsysteem bestel je snel en efficiënt. Wij richten een bedrijfsspecifieke omgeving in zoals jij dat wilt. Geheel conform de huisstijl en alleen met kleding uit het samengestelde kledingpakket.

Was Service

In veel sectoren is hygiëne van groot belang. Schone kleding is daar een belangrijk onderdeel van. Workwear in Style kan helpen om de reiniging van de bedrijfskleding te verbeteren. Dankzij samenwerkingscontracten met verschillende wasserijen zijn wij in staat om verschillende services aan te bieden.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Maak snel een afspraak! Bel met 085 – 822 47 41 of vul onderstaand contactformulier in.

Contact via Services

Spreek direct met een adviseur