Maximale controle, maar dan simpel

Grip houden op de inkoop van bedrijfskleding, werkschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen, vanuit één overzichtelijk systeem? Wij geloven dat het kan. Sterker nog: we bewijzen het. Met een persoonlijke aanpak, omdat een samenwerking om vertrouwen draait.

Kleding Management Systeem

Met het kleding management systeem (KMS) is de registratie en distributie van werkkleding ondergebracht in één programma.

Het kleding management systeem registreert, inventariseert en verzameld alle informatie over de werkkleding van het bedrijf. Met een paar klikken heb je een overzicht van alle maten van elke medewerker, de hoeveelheid kledingstukken zij dragen en wanneer die besteld zijn. Zo wordt er nooit te veel kleding besteld en is een nabestelling simpel en snel te realiseren.

De bestelomgeving

In het KMS heeft iedere gebruiker een eigen omgeving. Aan de hand van de kledingkeuzes die u met onze accountmanager maakt, worden al uw gekozen artikelen en de gewenste productopties in het systeem gezet. Elke medewerker wordt gekoppeld aan het kledingpakket dat u voor zijn of haar functie heeft samengesteld. Uw medewerker kan daardoor alleen de kleding bestellen die hij of zij nodig heeft.

Bestellen kan op basis van toegewezen punten maar we kunnen het KMS ook inrichten met de afgesproken artikelprijzen. Daarnaast is het mogelijk om medewerkers zelf te laten afrekenen met iDeal.

U kunt rollen en rechten toekennen, waardoor iedere gebruiker toegang heeft tot andere opties. Als u het bestelproces liever zelf in de hand houdt kunt u ervoor kiezen om maar één of enkele medewerkers toegang te geven tot KMS of bepaalde functionaliteiten.

corporate wear

Dit is wat wij beloven

Controle en inzicht

Door al je inkopen direct in één systeem te verwerken, houd je controle en inzicht in de uitgaven. Zo wordt er nooit te veel kleding besteld en is een nabestelling simpel en snel te realiseren.

Ongekend gemak

We houden het graag simpel. Voor jezelf, je finance team en alle medewerkers die namens je bedrijf kosten maken. Van de onboarding tot het gebruik van ons product; we zorgen ervoor dat het allemaal soepel verloopt.

Een persoonlijke service

Ondanks dat de inkoop centraal en online is geregeld, kan je nog steeds rekenen op een persoonlijke service.
Onze accountmanagers staan nog steeds persoonlijk voor je klaar voor al je vragen.

Sluit je aan als kledingpartner

Wilt u meer grip en inzicht hebben op de uitgaven rondom bedrijfskleding, werkschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen? Meld je dan aan als kledingpartner en maak voortaan gebruik van ons Kleding Management Systeem.

Als partner ontvangt u daarnaast ook een passend geschenk als blijk van het vertrouwen en de samenwerking op lange termijn.

Begin vandaag nog met een Kleding Management Systeem

Spreek direct met een adviseur