Ons verhaal

Workwear in Style staat voor modern en vooruitstrevend. Nét even anders dan de rest. Met een frisse, maar professionele blik kijken wij naar de wereld van beroepskleding. Opgericht in 2019, met passie voor kleding en extra aandacht voor service, duurzaamheid en style. Kleding is belangrijk, en vooral in de sectoren waar wij actief zijn. Wij willen het verschil maken.

Onze visie

Onze werkwijze kenmerkt zich door een persoonlijke benadering. Dit begint al bij ons intern. Wij hechten namelijk veel waarde aan een persoonlijke sfeer binnen ons bedrijf. Het personeel is de dragende kracht van een organisatie. Voelen zij zich op hun gemak, dan vinden zij werkplezier en dan stralen zij dat uit naar onze klanten en partners. Dat geldt niet alleen bij ons, maar binnen elke organisatie. Personeel is namelijk het visitekaartje. Deze visie loopt als een levensader door ons bedrijf en manier van werken. Kleding is een belangrijk onderdeel in het werkplezier en uitstraling van een bedrijf. Wij helpen jou aan de juiste uitstraling.

Onze cultuur is ons succes. Het is belangrijk dat iedereen begrijpt waarom we dingen doen zoals we ze doen. Dat iedereen onze cultuur omarmt en onze kernwaarden consistent uitdraagt.

Onze kernwaarden

R

Samen

Zorgvuldig en klantgericht

Bij iedere case kijken wij samen met jou naar de best passende stijl. Wij met onze kennis en ervaring, jij met jouw wensen en behoeften.

R

Flexibel

Meedenkend en innoverend

Wij veranderen continu. Soms omdat het moet, soms omdat het kan. Maar altijd met het doel om onze klanten een zo goed mogelijke service te kunnen bieden.

R

Betrouwbaar

Integer en eerlijk

In het speelveld van richtlijnen en wensen zijn wij eerlijk in de mogelijkheden. Vanuit onze rol denken wij mee, adviseren wij en zorgen wij dat jij kunt vertrouwen op onze kennis.

R

Enthousiast

Gepassioneerd en Gedreven

Wij werken met passie en gedrevenheid aan elke case. Onze constante uitdaging is hoe wij waarde kunnen creëren voor onze klanten en hen kunnen ontzorgen waar nodig.

Onze missie

Wij voorzien organisaties van een unieke uitstraling middels de levering van professionele en comfortabele beroepskleding. Dit doen wij op een vooruitstrevende en duurzame manier. Jij focust je op je eigen werkzaamheden, dan doen wij de rest.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Maak snel een afspraak! Bel met 085 – 822 47 41 of vul onderstaand contactformulier in.

Contact via Ons verhaal

Spreek direct met een adviseur