Corporate Wear

Op zoek naar representatieve kleding? Corporate Wear voor een gastvrouw of gastheer, de receptie, of op speciale gelegenheden zoals een beurs of een uitvaart? Een representatieve uitstraling mag niet worden onderschat. Binnen Workwear in Style hebben wij oog voor detail. Hedendaags is representatieve kleding hip, trendy en het visitekaartje tijdens klantcontact.

Representatieve kleding

Representatieve kleding voor een perfecte eerste indruk

Het is een cliché. Je hebt maar één kans op een eerste indruk. Maar het is ook de waarheid. Bij Workwear in Style laten we niks aan het toeval over. Laat ons helpen bij het creëren van de perfecte eerste indruk met ons assortiment van representatieve kleding. Wij bieden een uitgebreid assortiment, maar dan in style.

 

Uitgebreid assortiment Corporate Wear

Bij Workwear in Style ben je verzekerd van een ruime keuze aan representatieve kleding. Wij werken met gerenommeerde merken die staan voor duurzaamheid en kwaliteit. Wij gaan net een stapje verder voor de beste look.

Een trend die steeds meer zichtbaar wordt is dat de representatieve look steeds meer casual wordt. Er wordt extra aandacht besteed aan details en accessoires. Onze Corporate Wear collectie representatieve bedrijfskleding bestaat o.a. uit jurken, colberts, blazers, kostuums, pantalons, chino’s, overhemden, blouses en poloshirts.

corporate wear

Greiff Corporate Wear

Representatieve kleding, ook custom made

Ben je op zoek naar een unieke representatieve uitstraling die perfect is afgestemd op het DNA van jouw bedrijf? Creëer deze dan samen met ons door middel van het Custom Made Concept.

Aan de hand van een kennismaking brengen wij jouw wensen in kaart. We bespreken de mogelijkheden en bepalen of er een match is. Zijn we beide positief, dan gaan wij voor je aan de slag om een uniek pakket te ontwikkelen. Tijdens een tweede afspraak presenteren wij de ontwerpen voor jouw organisatie. Het DNA van jouw bedrijf vertalen wij in iedere vezel van de kleding, ieder boortje en naadje kan in ons atelier gefinetuned worden.

Bij de samenstelling van een outfit staat het gebruiksdoel centraal. Laat je inspireren door één van onze adviseurs. Plan een kennismakingsgesprek en daag ons uit.

Wij leveren representatieve kleding aan o.a. winkelpersoneel, hotels, recepties en uitvaartondernemingen.

corporate wear

Waarom bedrijfskleding kopen bij Workwear in Style?

Duurzaam

De textielindustrie is momenteel één van de meest vervuilende industrieën. Workwear in Style draagt bij aan het verlagen van de milieu-impact van onze producten en dienstverlening. Ons assortiment bestaat alleen uit merken die groen denken en handelen. Daarnaast werken wij in onze productie met milieuvriendelijke stoffen.

Vermaken

Kleding hoort passend te zijn. Goed passende kleding vergroot het werkplezier. Om te zorgen dat jij altijd in kleding loopt welke de juiste pasvorm heeft, kan kleding naar wens vermaakt worden. Wij vermaken de kleding geheel conform jouw wensen. Wij voorzien jou van workwear in style.

Persoonlijke Bestelomgeving

Meerdere vestigingen of nabestellen? Via ons online bestelsysteem bestel je snel en efficiënt. Wij richten een bedrijfsspecifieke bestelomgeving in. Deze omgeving wordt ingericht met het specifieke kledingpakket.

Ervaar bestelgemak en houd eenvoudig overzicht.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op en daag ons uit. Wij laten je zien wat er vandaag de dag allemaal mogelijk is om een representatieve uitstraling te creëren. Eén van onze adviseurs gaat met jou om de tafel om jouw wensen in kaart te brengen. Plan een afspraak en laat je verassen door de vele mogelijkheden.

Bel met 085 – 822 47 41 of vul onderstaand contactformulier in.

Contact via Corporate Wear

Spreek direct met een adviseur