Waarom bedrijfskleding belangrijker is dan u vaak denkt

;

25 juli 2023 | Nieuws

Bedrijfskleding krijgt in sommige gevallen niet de volledige aandacht en waardering die zij in werkelijkheid verdient. Twijfelt u of bedrijfskleding voor uw organisatie noodzakelijk is? Wij geven u hierbij een aantal redenen waarom het belangrijk is dat uw medewerkers bedrijfskleding dragen.

Merkbekendheid en representativiteit
Met bedrijfskleding met uw logo, slogan of persoonlijke bedrukking werkt u aan uw merkbekendheid en zorgt u ervoor dat uw bedrijf eenheid uitstraalt. Wanneer uw medewerkers in bedrijfskleding op pad gaan, zijn zij zo een perfect uithangbord voor uw organisatie. Het visitekaartje dat u sterker maakt en dat uitdraagt wie u echt bent. Uw merk wordt zichtbaar onderscheidend. Bovendien draagt bedrijfskleding bij aan een representatieve uitstraling. Wanneer uw medewerkers er netjes en verzorgd bijlopen, geeft dit (potentiële) klanten een gevoel van vertrouwen en herkenning.

Veiligheid en comfort
Naast merkbekendheid en bedrijfsidentiteit zijn ook veiligheid en comfort daarom belangrijke redenen om bedrijfskleding aan te schaffen. Bedrijfs-werkkleding is namelijk belangrijk onderdeel in een veilige werkomgeving. Als uw werknemers lekker en goed kunnen bewegen verlaagd dit de kans op ongevallen. Daarnaast is het in sommige gevallen verplicht om genormeerde werkkleding te dragen. Goede bedrijfskleding zorgt ervoor dat uw medewerkers overal en altijd veilig en verantwoord kunnen werken.

Loyaliteit
Bedrijfskleding zorgt ervoor dat uw medewerkers zich sneller met uw bedrijf verbonden voelen. Kies daarom altijd weloverwogen voor een representatief kledingpakker waarin uw medewerkers kunnen uitdragen dat zij trots zijn op uw merk. Dit zal medewerkers inspireren om aan uw regels en verwachtingen te voldoen en loyaal te zijn aan uw bedrijf. Deze loyaliteit is essentieel voor succes en groei.

Gelijkheid
Wanneer al uw medewerkers dezelfde kleding dragen, is iedereen gelijkwaardig. Bedrijfskleding creëert zo een gevoel van verbondenheid, wat vaak een positieve uitwerking heeft op de werksfeer, de samenwerking tussen collega’s (van verschillende afdelingen) en uiteindelijk ook de productiviteit.

Workwear in Style
Workwear in Style heeft voor elke branche passende bedrijfskleding. Van werkkleding voor in de transport en logistiek tot stijlvolle horecakleding, zorgkleding of corporate wear.
Onze collectie bestaat uit merken als Dassy, Fristads, Hydrowear en Greiff. U vindt bij ons een gebalanceerd assortiment van merken die elkaar aanvullen of juist onderling vervangen.
Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om de kleding te borduren of bedrukken.

Van bestellen via ons online kleding management systeem, tot het organiseren van pasdagen op locatie, bij ons kunt u uitgaan van persoonlijke service, hulp en ondersteuning.
Kom langs in onze showroom of bel voor een afspraak met onze kleding adviseurs.

Spreek direct met een adviseur