Bedrijfskleding in de horeca

;

20 februari 2023 | Nieuws

Veel horecagelegenheden kiezen ervoor om hun medewerkers bedrijfskleding te laten dragen. Bedrijfskleding in de horeca zorgt namelijk voor een professionele en herkenbare uitstraling. Workwear in Style biedt een uitgebreid assortiment aan kleding, perfect voor in de horeca.
Bij de aanschaf van bedrijfskleding voor de horeca is het belangrijk om met een aantal factoren rekening te houden. Welke stijl past bijvoorbeeld bij jouw hotel, restaurant of café? En zijn er bepaalde eigenschappen die gewenst zijn? In dit artikel lees je wat de trends zijn en maak je kennis met de bedrijfskleding van Workwear in Style voor in de horeca.

Kleding met een hoog draagcomfort

Mensen die werkzaam zijn binnen de horeca zijn veel in beweging. Het is daarom wel zo prettig om kleding te dragen die geen belemmering biedt in de bewegingsvrijheid van de drager. De bewegingsvrijheid kan op verschillende manier worden verbeterd. Zo kan er gekozen worden voor een artikel met stretch. In veel van de artikelen uit ons assortiment is elastaan toegevoegd aan het katoen. Hierdoor is de zowel de pasvorm als het draagcomfort sterk verbeterd. Tevens zijn vrijwel al onze polo’s, T-shirt en overhemden behandeld met softener en enzymen waardoor deze artikelen zacht en glad aanvoelen.

Horecakleding die wasbaar is op 60°C

Hygiëne is in de horeca essentieel. Bovendien is de kans groot dat er geknoeid wordt op de bedrijfskleding. Het wassen van de kleding op hogere tempraturen is dan ook vaak standaard binnen de horeca. Het wassen van bedrijfskleding op 60°C zorgt er niet alleen voor dat de vlekken uit je kleding verwijderd worden, maar ook dat de kleding weer hygiënisch is. Workwear in Style biedt een breed assortiment met kleding die wasbaar is op 60°C.

Denim Style

Ben je op zoek naar een tijdloze en casual uitstraling? Ontdek dan onze Denim Styles. Beschikbaar als koksbuis, broek evenals voor de aankleding van de collega’s in de bediening.

Nette bedrijfskleding in de horeca; Corporate Wear van Workwear in Style

Een nette uitstraling is een wens van veel restaurants en cafés. Dit draagt namelijk bij aan de uitstraling en de sfeer van de horecagelegenheid. Echter beperkt veel nette kleding de bewegingsvrijheid van de drager, waardoor het vaak als niet prettig wordt ervaren om deze kleding te dragen tijdens de werkzaamheden. Het Corporate Wear assortiment van Workwear in Style biedt uitkomst. Dit assortiment is zorgvuldig opgebouwd en bestaat uit kledingmerken zoals o.a. het Duitse merk Greiff.
Ons assortiment is opgebouwd uit verschillende collecties en biedt daarin oneindig veel combinatie mogelijkheden. Tussen onze essentials vindt je altijd bijpassende blouses, overhemden, knitwear en shirts.
– Basic-collectie
Binnen deze collectie vind jeeen veerkrachtige onderhoudsvriendelijke mix van stoffen en een hoog draagcomfort dankzij elastaan. Alle modellen van de Basic-collectie zijn water- en vuilafstotend en daardoor ideaal voor werkomgevingen waar de hoogste eisen aan kleding wordt gesteld.
– Modern-collectie
Voor een ideale prestatie: De 37.5-technologie zorgt ervoor dat het microklimaat tussen lichaam en kleding op ideale lichaamstempratuur blijft en dat vocht optimaal wordt opgenomen. Deze collectie maakt naast het buitengewoon hoge comfort, indruk door de moderne designs.
– Premium-collectie
Voor bedrijven die bijzonder hoge eisen stellen aan de verzorging en verwerking van hun bedrijfskleding hebben we onze premium-collectie met een overtuigende uitstraling en tijdloze modellen. Artikelen uit deze collectie blijven altijd modieus en up-to-date dankzij aangepaste details en kleuren. De duurzame modellen bieden de drager een ongeëvenaard comfort dankzij de bi-stretch stof. De collectie heeft in totaal 25 modellen in drie pasvormen en vier kleuren.

Maak gebruik van de expertise van Workwear in Style

Met veel enthousiasme, kennis en de juiste inzet helpen wij jou aan passende bedrijfskleding. Wij adviseren je op een persoonlijke manier waarbij veel waarde wordt gehecht aan jouw wensen. Maak een afspraak en bespreek jouw wensen met één van onze adviseurs. Vervolgens vertalen wij jouw specifieke wensen naar een passend voorstel die voldoet aan alle richtlijnen. Workwear in Style biedt een uitgebreid standaardassortiment en daarnaast kan je bij ons terecht voor speciale producties op maat.

Spreek direct met een adviseur